tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen talo Sylvanian Satumaailmaan

Aloitin rakentamaan ensimmäistä rakennusta Sylvanian Satumaailmaan magnusti perheelle. Magnusti perheeseen kuuluu kolmosien lisäksi isä, äiti, tyttö ja poika.

Rakennelman pohjapinta-ala on n. 50 cm *50 cm kokoinen ohut kalustelevy. Toiselta puolelta levy on valkoinen ja toiselta vaalean ruskea. Rakennukseen tulee 2 makuuhuonetta ja isohko yhteinen tila.

Rakennuksen seinät on tehty bilteman sytyketikuista ja kaarevat osat pahvista. Pahvit ovat mm. teippirullien sisuspahveja sekä kangaiden säilytysrullia. Sytykkeistä tehdyt osuudet ovat kaksinkertaisia, jotta ne olisivat tukevammat.
Viereisessä kuvassa näkyy ruokailutila ja keittiönurkkaus. Rakennuksen takaosaan jäävät molemmat makuuhuoneet. Ruokailutilan päätyseinään tulee iso ikkuna. Samoin keittiön tason kohdalle oikealle tulee ikkuna.

Talon vasempaan reunaan jää tila olohuoneelle ja ulko-ovi. Tälle puolelle taloa tulee kattoikkuna. Olohuoneesta on myös ovi lasten makuuhuoneeseen.










Magnustiperheen kaikki 5 lasta tulevat asumaan samassa makuuhuoneessa. Makuuhuoneen takaseinä on vielä avoinna, koska sinne olisi tarkoitus tehdä  tila vaatteiden säilytykseen.
Aikuisten makuuhuone on näistä pienin tilaltaan. Takaseinälle tulee kuitenkin vaatteille oma kapea tilansa, joten makuuhuoneen puolelle tulee vain sänky ja lipastoa.

Tällä hetkellä suunnitelmissa ei ole kylpyhuonetta/vessaa, mutta mahdollisesti saatan tehdä makuuhuoneiden yhteyteen pienen vessan.

Alunperin tarkoitukseni oli kuitenkin tehdä satumaailmaan yleisiä tiloja kaikkille perheille yhteiskäyttöön, mutta saa nähdä miten suunnitelma muokkautuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti